KONTAKTA MARTIN BRORMAN
Brorman - kvalitetsfastigheter i Malmö
images/slide/banner_kalendegatan_lediga_lokaler.jpg

Representativa kontor strax intill Stortorget

Nu skapar vi nya, attraktiva kontorslokaler på ett av Malmös bästa citylägen!

Nyrenoverade lokaler från 120 till 782 kvm - med möjlighet för dig som hyresgäst att påverka utformning och planlösning!

På ett av Malmös bästa citylägen, ett kvarter från Stortorget och granne med S:t Petri kyrka, erbjuder vi nu ett flertal representativa lokaler i vår hörnfastighet Själbodgatan 10 / Kalendegatan 4. Fastigheten kommer under 2024 att genomgå en omfattande uppdatering, med möjlighet att som hyresgäst påverka lokalernas planlösning och utformning.

Här erbjuds utmärkta kommunikationer, endast några hundra meters promenad till bussar och tåg vid Malmö Centralstation samt mycket goda parkeringsmöjligheter i närområdet. Fastigheten ligger i en attraktiv stadsmiljö, delvis vid gågata och med mängder av restauranger, butiker och all tänkbar service praktiskt taget direkt utanför dörren.

spot spot_1

Flexibla storlekar för dig som är tidigt ute

För de blivande hyresgäster som i ett tidigt skede visar intresse finns stora möjligheter att påverka både storlek på lokalen och dess utformning, anpassade efter de egna behoven.

spot spot_4

Kontor på översta planet med charm och karaktär

Några av lokalerna är belägna högst upp i fastigheten, med hög takhöjd och synliga takbjälkar. På Kalendegatan 4 kommer trapphus ges en ny utsmyckning, som skapar ett spännande samspel med den klassiska fasaden.

spot spot_stora_nygatan_63

Lediga lokaler i centrum och Hyllie

Vi kan nu också erbjuda mycket trevliga lokaler i centala Malmö på Stora Nygatan 63 respektive 75. På Hyllie Allé finns möjlighet att hyra en fräsch lokal på bottenplanet, med utmärkt skyltläge mot genomfartsgatan.

LÄS MER >>

Kalendegatan 4 / Själbodgatan 10

 

Kortfakta

Adress: Kalendegatan 4 / Själbodgatan 10
Lokaltyp: Kontor
Storlekar: 120 - 782 kvm
Våningsplan: 2 till 5
Hiss: Ja

 Ladda ned prospekt

Bildgalleri

 

Kontakta oss för mer information och personlig visning!


Vid intresse, kontakta Martin Brorman på telefon 040-660 64 54 eller e-posta till: martin@brorman.com


*Obligatoriska fält



Built on Exego Publisher